Over ons

Pepper Socks

Spicing up your feet

Over ons: een matching pair

Zelf zijn we ook een matching pair. Twee jonge zussen met een passie voor mode en gedreven om onze studies te combineren met het ondernemen. Begin september 2020 gingen we deze uitdaging aan en stortten we onszelf in dit avontuur. We hebben er onze  persoonlijke missie van gemaakt om het unieke karakter over te brengen van Pepper Socks op onze klanten. We dagen elkaar ook uit om telkens weer een unieke combinatie te creëren die zowel verfrissend als ook duurzaam is.

Onze missie

Met onze pittige en eigentijdse sokken zetten we in op het versterken van jouw identiteit. Peppersocks zorgt net voor datgene wat jouw outfit zo uniek maakt. Aan jouw voeten nota bene!

Onze kleurrijke en energievolle designs zorgen voor een unieke ervaring bij het aantrekken van jouw nieuwe Pepper Socks. Je mixt en matcht erop los en je bent niet bang om de gekste en uniekste sokken te showen. Jij trekt jouw  sokken aan en blaast jouw omgeving uit die van hen.

Onze waarden: kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Onze sokken bestaan voor 80% uit katoen. Enerzijds verlengt dit de levensduur van jouw favoriete sokken aanzienlijk, anderzijds krijgen jouw voeten niets minder dan zij verdienen: comfort en verzorging!

Je krijgt met andere woorden sokken die honderden wasbeurten lang hun vorm behouden. Daarnaast absorbeert katoen beter het vocht van je voeten waardoor deze beter droog blijven. Je krijgt hier een win-win situatie: dit is gezond voor je voeten én voor de neus van je bubbel!

Gedurende de hele keten houden wij rekening met onze geliefde planeet. Ook wij horen de kreten naar duurzaam ondernemen en deze gaan niet in dovemansoren. Wij keren de rug toe naar de huidige wegwerpmaatschappij en gaan resoluut voor duurzaamheid. Door het overwicht van katoen (80%) in de samenstelling van onze sokken gaan deze in vergelijking met andere stoffen veel langer mee. Om te garanderen dat we écht van A tot Z rekening houden met het milieu kiezen we ook voor recycleerbare verpakkingen. Daarbovenop worden onze Pepper Socks geproduceerd in Europa, dichtbij huis.

Ten slotte maken onze combi-producten niet zomaar deel uit van ons assortiment: ook hier kiezen wij voor duurzame materialen zoals bamboe en andere herbruikbare producten.

Exclusief en op maat voor iedereen

Onze sokken worden in beperkte oplage geproduceerd. We herproduceren niet dus wees er snel bij want “OP = OP”. Hierdoor zorgen we ervoor dat elke sok een hebbeding wordt, iets dat je wil hebben, een must have in jouw lade!

Pepper Socks is op maat van iedereen. Jij delegeert, jij stelt samen! Aan jou de keuze: elk pakket is uniek en wordt samengesteld aan de hand van een oneindig aantal combinaties.

Nog een voordeel aan het hebben van Pepper Socks: dankzij onze felle kleuren en ontwerpen is jouw wasmachine geen Bermudadriehoek voor sokken meer. Je kan ze altijd snel terug vinden, de linkse weer herenigen met zijn wederhelft. Moest je ze toch niet terug vinden, wel Mix & Match er dan maar op los.

We maken ook geen onderscheid tussen een mannen- of vrouwensok, elke sok is unisex. Maak zelf je keuze, Mix & Match en laat je eigenheid maar helemaal total löss gaan.

And always keep in mind  “we spice up your feet, so you can spice up your life

 

Mic drop,

Farah en Caro

 

Alle Sokken 

Cadeaus

 

 

© 2018 - 2023 Pepper Socks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel