Hallow :)

Als je elke maand een blogje maakt en je vorige nog vers in het geheugen ligt, dan weet je dat de maanden snel gaan. Héél snel. We bestaan nu 2 maanden en dat is best een fijn gevoel. De 'kinderziektes' zijn er al een beetje uit en stilaan maar zeker ontstaat een vlotte verwerking van alle bestellingen. Vaste plaats voor etiketjes, stickertjes, bedankingskaartje en ga zo maar door. Het zorgt ervoor dat alles vlotjes weg raakt, ook vaak na de kaap van 16u. Het leuke aan Pepper Socks is de grootte. Klein. Jawel, heel klein. Maar net dat maakt het zo fijn! Een extra service hier of daar is zo geleverd. Zo was er één klant afgelopen maand die gek was van de 'You are fabulous!'-sticker die we op zijn doosje hadden gekleefd. Een dag later een mailtje binnen met de vraag of we nog een paar stickers konden opsturen omdat ze zo leuk zijn. Tuurlijk wel, beste man! Stickers in een doosje en hop, opsturen! De kleine KMO, daarvoor dient ze :)

Maar ik dwaal af. Ik ging het hebben over de maand van de eerste keren want dat was november wel.

Eerste Pepper Partner
Beginnend bij het begin: de eerste Pepper Partner! Een wat? Een Pepper Partner is een lokale winkelier die ervoor kiest om Pepper Socks in zijn aanbod op te nemen. De eerste Pepper Partner ligt in hartje Oostende en alhoewel het weer wat spannend was, volgde algauw de reactie dat de hele opzet uitstekend is. Goed gevoel? CHECK! Vooral het feit dat de winkelier bewust koos voor het lokale aspect van het product, dat stemde mij gelukkig. Een berichtje dat na dag 1 in de winkel al meerdere paren de deur uit waren, maakte me nog blijer.

Komende maand ligt de focus op het uitbouwen van het platform voor de Pepper Partners, een platform waar ze kunnen registreren, bestellen, opvolgen en ga zo maar door. Een nieuwe ontwikkeling en eentje waar ik heel veel energie voor heb :)

Daarna wordt aan de website een overzicht toegevoegd van waar je Pepper Socks kan kopen. Nog wat werk op de plank dus!

Eerste 100 volgers!
Jawel jawel jawel, het is ons al gelukt: we zitten over de 100 volgers op Instagram en Facebook. Tuurlijk is dat peanuts in vergelijking met wat veel merken hebben maar dat neemt niet weg dat ik er héél blij mee ben. Het is bouwen, steentje per steentje, maar ik kan me niet van het gevoel ontdoen dat er vroeg of laat een mooi huis zal staan. Pepper Socks rules the world. Of toch al een deeltje ervan.

Eerste recensie
Slik, melding van Facebook: je kreeg een recensie. Er flitst van alles en nog wat door mijn hoofd: Oei? Oef? Hoera? Heb ik alles goed gedaan? Maakte ik ergens een foutje? Een volmondige NEEN was het enige antwoord: dé perfecte recensie. “Topkwaliteit, topservice!” luidt het. Laten dat net de twee waarden zijn die ik wil uitstralen en met ‘ik’ bedoel ik ook Pepper Socks in het algemeen. Een klein vreugdedansje volgde, logischerwijs. Van een vreugdedansje gesproken… Een andere klant stuurde me nog de afbeelding die ik hier onderaan zet. Veel meer waarheid kan ik niet bedenken, het is écht zo.

Last but not least: eerste nieuwe collectie!
Het beste hield ik voor het laatst: een nieuwe collectie! De eerste keer dat ik een nieuwe collectie mag aankondigen en verre van de laatste keer. Met de Botanical Beauty en de Leaves of Grass vervolledigen we de ‘Leaf me be’-collectie met twee absolute topdesigns. Toegegeven, je zal niet de eerste zijn die ze draagt want bij het afwerken van de collectie en het introduceren ervan aan mijn dichtste vriendenkring, was ik meteen alle stalen kwijt. Dus ja, ergens wandelen er al Leaves of Grass rond. Ach, het draagt alleen maar bij aan het uitstekende gevoel die ik bij de nieuwe ontwerpjes heb.

En zo rond ik maand 2 stilaan maar zeker af, vol ideeën, plannen en energie richting het eindejaar, zonder in de komende jaren te willen afwijken van wat de eerste recensie ons zei: Topkwaliteit, topservice. Voor minder gaan we niet meer.

Bedankt voor alle aankopen, reacties en leuke mailtjes na het dragen van de Pepper Socks. Het doet meer met een kleine ondernemer dan je denkt :)

 

Groetjes,


Jochen

 

© 2018 - 2020 Pepper Socks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel